Lilian o Åke på semester!

Vi har besökt Lilians kusin Berit o hennes man Börje i Borås, därefter åkte vi till Helsingborg. Där besökte vi Lennart (kusin till Rune), och hans fru Elsie, vi träffade också en son Ronny med familj. Lennart hade mycket att berätta och en hel del fotografier bla på Rune i olika åldrar. Han hade också en oljemålning på Carl Wahlqvist (min farfar Viktors far) och flera fotografier. Sen fick vi ju också se kopior på de numera berömda telegrammen från Adolf Hitler och Per-Albin.

I går var avsikten att vi skulle åka vidare till Olle o Anneli i Linneryd, vi hade gott om tid och ringde till morbror Ove i Sölvesborg. Vi fick veta att det skulle bli begravning för moster Ella inom två timmar, vi åkte dit. En begravning är ju en sorgestund och det var verkligen sorg, Ella (och Nisse som varit död några år) har lämnat en stor fin familj efter sig. Men en begravning är ju också glädje i det att man träffar så mycket släktingar som man inte ser annars. Vi fortsatte med att träffa morbror Ove och Marta samt Per o Eva innan vi åkte vidare till Linneryd där vi kommer att vara nu över helgen.

Ett svar på ”Lilian o Åke på semester!

  1. För det fösta så måste vi tacka dig för ditt fantastiga arbete med ditt släktforskande och det fina släktträd som växer, och blir bara vackrare för varje ny som kan hitta sin gren. Mycket bra ÅKE! ett stort TACK!

    Alltid trevligt träffa släkt och vänner, men denna gång var det under lite sorgligare möten. Kör nu försiktigt och hälsa alla de dina.
    Jag kommer att emellanåt titta in på din blogg, ”mycket trevligt”
    M.v.h Bengt & Eivor, Farsan Göran hälsar också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *