Häftigt att blogga!

Jag hittar en kommentar på mitt inlägg om Lennart – båtsman, att kommentaren ligger där förklaras av att hans namne, Lennart som jag nu pratar med ägnat stor del av sitt liv inom sjöfart. Lennart har sökt på Google och hittat Viktor i min blog. Lennart har massor att berätta om Wahlqvistarna.

”Min mor och Viktor är syskon. Jag har försökt ringa Rune ett flertal gånger men ej fått svar. Skulle vara trevligt att komma i kontakt med någon av dem för att jag kanske kan hjälpa till att fylla i luckorna om Viktor och Ellen.
Mvh

Lennart”

Jag ringer förstås omedelbart upp och pratar med Lennart. Lennart är son till Signe som är syster till Viktor, jag förstår inte hur jag ska hinna med men nu har jag ytterligare ett utflyktsmål – till Helsingborg.

Jag googlar på Lennart Hellström o hittar detta, som han också berättade för mig:

http://www.sr.se/webbradio/?type=db&Id=194501&BroadcastDate=&IsBlock=0

Ett svar på ”Häftigt att blogga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *