Per Olsson, vart tog han vägen?

Jag ska åka till landsarkivet i Lund nästa vecka bland annat för att försöka få reda på vart Per Olsson tog vägen efter att han gift sig med Anna Jönsdotter, dessa båda är ju Per Söderlunds föräldrar. Då jag vill förbereda mig inför resan till Lund har jag försökt friska upp minnet och också leta efter andra infallsvinklar, så hittade jag ett inlägg på Rötter, mer än 2 år gammalt där en person frågar efter Per Söderlunds föräldrar! Jag försöker nu få kontakt med den här personen som kanske dessutom är släkting. Får se vad det ger.

Jag ska ju också leta efter kommunala handlingar och har förstått att dessa inte finns vid LA. Jag har varit i kontakt med Sölvesborgs kommuns arkiv som dock visar sig ha stängt i nästa vecka på tider som skulle passa mig. Man lovade dock att titta efter var Anna Jönsdotters barn fanns 1873 – 75.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.